Over Innergize

Energy COACH BIJ Innergize

Ik ben Frank (°1971), van opleiding Bachelor in de Bewegingswetenschappen en Master in Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). Daarnaast volgde ik bij Nutrimedes opleidingen tot voedingsdeskundige. Onlangs behaalde ik ook het certificaat van beëdigd Hartcoherentiecoach (zelfsturing met als doel o.a. stress- en burn-outpreventie).

Mijn carrière in Farma en Medical Devices (medische materialen) overtuigde me van de nood aan een meer preventieve en holistische aanpak van de gezondheidszorg. Daarom besliste ik in 2011 om als gezondheidscoach/life coach voor particulieren en bedrijven binnen een eigen praktijk aan de slag te gaan. Ik begeleidde de laatste jaren tal van mensen naar een gezonde, uitgebalanceerde levensstijl.

icon who

Vanuit mijn passie voor een actieve levensstijl, lekker en gezond eten, yoga en reizen (ik ben een absolute Italiëfan!) ontwikkelde ik Energy Travels in binnen- en buitenland. Deze themareizen kunnen aangepast worden aan specifieke en/of persoonlijke behoeften.

Het ultieme doel van zowel coachings als reizen is meetbare en blijvende resultaten te behalen!

Wil je ook alles uit je leven halen? Stress steeds een stap voor zijn en een burn-out voorkomen? Werken aan je persoonlijke groei? Dan kan ik je als energy coach helpen om actie te ondernemen en je te begeleiden naar een gezonde, uitgebalanceerde levensstijl.

Contacteer ons