Training en coaching voor bedrijven

coaching voor jouw Team/bedrijf

HUMAN CAPITAL

De waarde van jouw bedrijf wordt voor een groot stuk mede bepaald door de kwaliteit van je ‘human capital’. Je verwacht van jezelf en jouw medewerkers dag in dag uit topprestaties. Om topprestaties te kunnen leveren moeten alle ‘bedrijfsatleten’ in topconditie zijn en dit zowel fysiek als mentaal.

Hoe gaat coaching in zijn werk?

We nemen samen de kwaliteit van jouw team onder de loep en kijken wat er zowel op individueel als op teamvlak kan verbeterd worden zodat iedereen fysiek en mentaal in topvorm is!
Om volledig op de noden en behoeften van jou en jouw bedrijf te kunnen inspelen, hebben wij verschillende formules ontwikkeld.

Er bestaat ook een mogelijkheid jouw team eens te laten screenen in een gezondheidsscan. Op die manier wordt gezondheidsbewustzijn vergroot. Hierdoor ontstaat een win-winsituatie, waarbij zowel uw teamleden als uw bedrijf een betere gezondheid, een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim zullen ervaren.

Gezondheidsadvies: (20 min. / pers)

  • gezondheidsscan
  • korte bespreking + advies 
  • rapport wordt aan medewerker gemaild

Kan je je hierin vinden en ben je op zoek naar een unieke training voor jouw organisatie? Neem dan zeker eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.