Life Coaching & Health Travels

TRAINING & COACHING OP LOCATIE

Alles even compleet achterlaten om energie te krijgen met life coaching, je body-mind connectie te versterken en in balans te komen? Wij organiseren ook training en coaching op unieke locaties, dicht bij huis of iets verder in binnen- en buitenland, met uiteenlopende formules die afgestemd kunnen worden op je persoonlijke behoeften.

Energy TRAVEL FORMULES

Axion

Hou je van een pittige mountainbiketrip richting de Mont Blanc of Vogezen of verkies je een winterse sneeuwtrekking? Dan is Axion een aanrader voor jou: een gezonde dosis actie, zonder prestatiedrang.

Relax

Ben je meer te vinden voor een relaxerende health travel? Met Relax kom je volledig tot rust, op een idyllische plek.

Relaxion

Hou je zo nu en dan van actie, maar zoek je af en toe ook graag rust op? Dan beleef je met Relaxion de perfecte balans tussen actie en relaxatie. Bovendien kan je genieten van alles dat de streek te bieden heeft, zowel op cultureel als culinair vlak.

Meer weten over life coaching en health travels bij Innergize? Neem dan zeker even contact met ons op.

Energy TRAVEL IN EIGEN LAND

Recharge to restart

Inhoud:

Voor dit programma ontvangen wij jullie graag in het schitterende groene kader van Au Rythme de Belvaux. Met een uniek aanbod van verhelderende workshops, ontspannende wellness en gezonde voeding, bieden wij met deze 'mini-vakantie' jullie een fysieke en mentale detox. Door de combinatie van rust, zelfreflectie en comfort brengen we lichaam en geest weer helemaal in balans.

Tijdens deze driedaagse laten we ons leiden door de principes van 'Ikigai', het Japans geheim voor een lang en gelukkig leven.

We leren begrijpen hoe onze hartslag wordt bepaald door onze gedachten, emoties én onze ademhaling. Bepaalde zorgen en stress doen onze hartslag versnellen en maken dat er geen evenwicht is tussen spanning en ontspanning. Via onze ademhaling en vooral de focus erop leren we niet alleen ons hartritme maar ook onszelf opnieuw in evenwicht brengen ('Hartcoherentie' en 'Pranayama').

We leren hoe we op een éénvoudige manier kunnen koken en eten op ons bord toveren dat ons energiepeil boost ('Flow Food').

We gaan samen op zoek naar onze eigen kernwaarden en leren hoe je gezonde en de juiste keuzes kan maken ('Wabi Sabi' - De schoonheid van het imperfecte). Na drie dagen keer je terug met een actieplan voor je nieuwe start.

Het programma biedt voldoende ruimte om volop te genieten van de infrastructuur en de omgeving.

Voor wie?

Voor iedereen die even tijd wilt voor zichzelf in een rustgevende omgeving en klaar is voor een nieuwe start. We helpen je graag …

Inschrijven

Voor 01/03:
499 € (incl. BTW pp - particulier - *all inclusive)
599 € (incl. BTW pp - bedrijven - *all inclusive)

Na 01/03:
599 € (incl. BTW pp - particulier - *all inclusive)
699 € (incl. BTW pp - bedrijven - *all inclusive)

* accommodatie, begeleiding, coaching, activiteiten, maaltijden, dranken en versnaperingen inclusief

icon on tour

Locatie 

Au Rythme de Belvaux

Het pittoreske dorp Belvaux is quasi onaangeroerd gebleven doorheen de tijd. We ruilen hier drukte voor rust, beton voor natuur en baksteen voor leisteen. Aan de voet van de grootste groene long van België ademt de lucht zuiverder en lijkt de tijd trager te verglijden.

Op enkele kilometers van Rochefort en Han-sur-Lesse, zijn twee 16e-eeuwse schuren verbouwd, uitgebreid en opgefrist tot een gezellig, groot en luxueus verblijf om een vakantie in groep te ontvangen. 'Au Rythme de Belvaux' biedt moderne voorzieningen in een authentiek kader. Hier kan je de vrijheid beleven, de ruimte voelen en jouw ritme ontdekken. 

www.ard-belvaux.be


Energy travel in Belvaux

Energy TRAVEL IN BUITENLAND

Neem contact op voor meer info en/of gepersonaliseerde programma's

Contacteer ons